W dniach 1-5 października 2019 r. odbyło się szkolenie zorganizowane przez Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, w którym wzięli udział nauczyciele przedmiotów gastronomicznych z ZS CKR w Kowalu - Anna Kopacka i Alicja Gołembiewska-Lewandowska. Seminarium z wyjazdem studyjnym pt. Enoturystyka i kuchnia węgierska odbyło się na Węgrzech w miejscowościach - Tiszaujvaros, Eger, Tokaj, Budapeszt.
- Home
- O projekcie
- Kategorie
- Lista szkół
- Galerie
- Materiały video
- Mapa szkół
-
Zawody
- Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
- Technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki
- Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
- Mechanik – operator pojazdów i maszyn rolniczych
- Technik inżynierii środowiska i melioracji
- Technik ogrodnik
- Ogrodnik
- Technik pszczelarz
- Pszczelarz
- Technik Hodowca Koni
- Technik rybactwa śródlądowego
- Jeździec
- Rybak śródlądowy
- Przetwórca ryb
- Cukiernik
- Kucharz
- Piekarz
- Technik technologii żywności
- Technik żywienia i usług gastronomicznych
- Wędliniarz
- Technik przetwórstwa mleczarskiego
- Technik weterynarii
- Technik turystyki wiejskiej
- Technik architektury krajobrazu
- Technik agrobiznesu
- Technik rolnik
- Rolnik