Dlatego też w tym dniu zajadaliśmy się pysznymi pączkami przygotowanymi przez uczniów z klasy IV TŻiUG i IV TTŻ wraz z nauczycielkami. Sprawili oni wszystkim radość, smażąc i przygotowując pączki z różnymi nadzieniami. Znajdowały się wyborne kompozycje z marmoladą, różą, pistacjami, białą czekoladą, karmelem oraz kremem czekoladowym. Każdy pączek był małym dziełem sztuki kulinarnej, co sprawiło, że tłusty czwartek w naszej szkole stał się niezapomnianym doświadczeniem smakowym. Dodatkowym elementem tego wyjątkowego dnia była możliwość zadedykowania pączka wybranej osobie. To niewątpliwie uczyniło atmosferę jeszcze bardziej serdeczną i pełną uśmiechów. Wspólnie świętowaliśmy radość jedzenia pysznych wypieków i dzielenia się nimi z innymi.
- Home
- O projekcie
- Kategorie
- Lista szkół
- Galerie
- Materiały video
- Mapa szkół
-
Zawody
- Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
- Technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki
- Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
- Mechanik – operator pojazdów i maszyn rolniczych
- Technik inżynierii środowiska i melioracji
- Technik ogrodnik
- Ogrodnik
- Technik pszczelarz
- Pszczelarz
- Technik Hodowca Koni
- Technik rybactwa śródlądowego
- Jeździec
- Rybak śródlądowy
- Przetwórca ryb
- Cukiernik
- Kucharz
- Piekarz
- Technik technologii żywności
- Technik żywienia i usług gastronomicznych
- Wędliniarz
- Technik przetwórstwa mleczarskiego
- Technik weterynarii
- Technik turystyki wiejskiej
- Technik architektury krajobrazu
- Technik agrobiznesu
- Technik rolnik
- Rolnik