W trakcie kursu uczniowie zgłębiali arkana zawodu barman – kelner, doskonalili umiejętności, a przede wszystkim poszerzali swoją wiedzę. Nie były to tylko zajęcia teoretyczne, a wręcz przeciwnie, dużą część stanowiły praktyczne ćwiczenia. Uczniowie zgodnie przyznali, że wizja przygotowywania drinków wydawała im się niesamowicie trudna i wymagająca. Po kilku godzinach kursu, sztuka ta okazała się niezwykle inspirująca i sprawiająca wiele przyjemności i radości. Ponadto uczniowie mogli również rozwinąć swoje zdolności artystyczne, na przykład podczas przygotowania dekoracji stołu czy napojów. Szczególne podziękowania należą się Panu Bartłomiejowi Gawlakowi-Kubikowi, który w sposób niezwykle przystępny i inspirujący podzielił się swoją wiedzą oraz umiejętnościami.
Na wszystkich zainteresowanych udziałem w kursie kelner-barman czekają miejsca w kolejnych edycjach. Zapraszamy!
- Home
- O projekcie
- Kategorie
- Lista szkół
- Galerie
- Materiały video
- Mapa szkół
-
Zawody
- Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
- Technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki
- Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
- Mechanik – operator pojazdów i maszyn rolniczych
- Technik inżynierii środowiska i melioracji
- Technik ogrodnik
- Ogrodnik
- Technik pszczelarz
- Pszczelarz
- Technik Hodowca Koni
- Technik rybactwa śródlądowego
- Jeździec
- Rybak śródlądowy
- Przetwórca ryb
- Cukiernik
- Kucharz
- Piekarz
- Technik technologii żywności
- Technik żywienia i usług gastronomicznych
- Wędliniarz
- Technik przetwórstwa mleczarskiego
- Technik weterynarii
- Technik turystyki wiejskiej
- Technik architektury krajobrazu
- Technik agrobiznesu
- Technik rolnik
- Rolnik